De blauwe zone wordt opnieuw uitgebreid. De gemeente vergroot ditmaal het gebied tot aan de Randstaddreef in de Staatsliedenwijk.

Parkeren

Door de uitbreiding van de blauwe zone ontstaat er minder overlast door parkerende centrumbezoekers. Voor veel bewoners was het namelijk lastig om de auto te parkeren in de wijk.

Straten

Vanaf 1 september geldt de blauwe zone in de Clemenceaustraat, Spaakstraat, Indira Gandhistraat en Golda Meirstraat. Ook een gedeelte van de Churchillweg zal vanaf die datum onder de blauwe zone vallen. Automobilisten kunnen in die straten straks maximaal een uur parkeren.

Filmwijk

Deze maand werd de blauwe zone al uitgebreid. Het ging toen om straten in de Filmwijk. De gemeente deed dit naar aanleiding van klachten door buurtbewoners. Ook bewoners van de Filmwijk ervaren veel parkeeroverlast in de wijk.

Lees ook eens:

Comments are closed.