Heb je altijd al eens ervan gedroomd om radiopresentator te zijn? De oudste radiozender van Nederland is op zoek naar talenten zonder ervaring. Ben jij of ken jij een radiotalent? Dit is dé manier om een radioprogramma te mogen presenteren. Het is zelfs mogelijk om vanuit huis te werken.

Radio Bloemendaal

De oudste nog bestaande radiozender van ons land heet Radio Bloemendaal. De zender zendt sinds 1924 uit. Sinds dit jaar is de ‘oude dame’ flink gemoderniseerd. De 1116AM is uit de lucht gehaald, maar de zender is digitaal verder gegaan en publiceert wekelijks tientallen nieuwe podcasts.

Relipop

De redactie van één van die radioprogramma’s en podcasts is op zoek naar nieuw talent. Het gaat om het programma met relipop. Dat is christelijke muziek, maar dan net als wat je in de top 40 vindt. Zoiets als het nummer van Jordan Feliz hieronder.

Om de podcast te kunnen maken, hoef je volgens de zender geen ervaring te hebben. Vanuit huis werken kan ook!

Almeerders

En vanuit huis een radioprogramma presenteren voor luisteraars in Haarlem en omgeving (maar eigenlijk uit vrijwel het hele land), maakt het mogelijk dat ook Almeerders het programma mogen en kunnen presenteren. Ben jij een enthousiaste Almeerse radiomaker? Neem eens een kijkje op de website van Radio Bloemendaal. Op de website vind je ook contactgegevens om je aan te melden.

Comments are closed.