73

Almeerse terrassen relatief goedkoop

Wie een drankje wil nuttigen tijdens het warme zomerweer, zit in Almere goed. Almere behoort tot de goedkope steden als het gaat om de tarieven op terrassen. In Almere betaal je gemiddeld 22,33 euro voor acht drankjes. Almere zit hiermee onder het landelijke gemiddelde.

Amsterdam

In de hoofdstad liggen de prijzen van drankjes op terrassen veel hoger. Daar is het voor het vijfde jaar op rij het duurst om een rondje te geven. De prijzen van drankjes stegen er met 7,8 procent. Dat meldt horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners.

Goedkoper

Almere is niet de enige plek waar het goedkoop is om een rondje te geven. Ook Enschede en Breda zijn relatief goedkope steden. Zwolle schiet eruit als goedkoopste stad. Daar betaal je voor een rondje 21,88 euro. Het landelijk gemiddelde staat op 23,35 euro.

Dit vind je misschien ook interessant