Op 21 september 2019 is het Internationale Dag van de Vrede. In Almere wordt er op bijzondere wijze aandacht besteed aan de dag. Op 21 september zal Almere namelijk het centrale punt zijn voor de landelijke Walk of Peace.

Vredeswandeling

Het Leger des Heils, korps Almere, coördineert deze Vredeswandeling, samen met plaatselijke geloofsgemeenschappen en lokale maatschappelijke organisaties.

“Het doel van de wandeling is om samen in beweging te komen met het oog op gerechtigheid en vrede”, aldus het korps Almere. “De wandeling van 5 kilometer voert langs verschillende plekken waar mensen zich inzetten voor een betere samenleving. Deze wandeling opent deuren voor u en zal leiden tot interessante ontmoetingen”.

Waar en wanneer?

“De officiële start is om 12.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis in Almere in aanwezigheid van locoburgemeester Jerzy Soetekouw. De wandeling eindigt omstreeks 16.00 uur in het Klankbord, het gebouw van het Leger des Heils aan de Pianoweg 117 in Almere (bij P&R Station Almere Muziekwijk)”.

Meer informatie is te vinden op de website van Het Leger des Heils.

Comments are closed.