Stem mee: ‘De gemeente moet een Gaybrapad aanleggen’

Deel dit artikel

Verschillende leden van jongerengroep Diversity Almere hebben deze maand met spuitbussen een zogeheten ‘Gaybrapad’ aangelegd. Het zebrapad is gemaakt op het fietspad van de Esplanade in het centrum van Almere.

Petitie

Het pad is inmiddels bijna verdwenen. Het pad werd gemaakt met ‘naar nu blijkt vergankelijke verf’, schrijft Rob Boeve. Boeve is initiatiefnemer van de petitie voor het behoud van het Gaybrapad. Hij wil dat alles in het werk wordt gesteld om in deze Pride-maand een definitief gaybrapad te realiseren.

Wat vind jij?

Stem op de stelling en laat een reactie achter onderaan deze pagina.

De gemeente moet een Gaybrapad aanleggen

Gaybrapad

Het Gaybrapad werd geschilderd in regenboogkleuren. De groep wilde aandacht vragen voor de zogeheten LHBTI-gemeenschap in de stad. Het doel van de jongeren is om net als in andere steden een permanent gekleurd zebrapad te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *