Ongeveer 200 motorrijders hebben gisteravond een eerbetoon gebracht aan de verongelukte motorrijder Pras. De motorrijders reden over de A6 langs Almere in de richting van Almere Buiten. Op de plaats van het ongeluk, de Spectrumdreef, vond een herdenking plaats. De dreef werd daarvoor afgesloten.

Ongeluk

De 34-jarige Pras kwam om bij een botsing met een auto. Het ongeluk vond plaats rond 22:30 uur op de kruising van de Terracottaweg en de Azorenweg. De weg werd daarna afgesloten voor onderzoek. Het is niet bekend wat de precieze oorzaak was van de botsing.

Crowdfunding

Nabestaanden van de motorrijder zijn een crowdfundingactie begonnen op internet. Zij zamelen geld in voor de uitvaart van de bestuurder. Pras had geen uitvaartverzekering.

036 Ready2Race

Pras was mede-oprichter van 036 Ready2Race. Dat is een gemeenschap van Almeerders met een voorliefde voor racen.

Comments are closed.