Zorggroep Almere krijgt internationale erkenning voor warme, mensgerichte zorg. Dat laat de zorggroep weten. De woonzorgcentra van Zorggroep Almere krijgen een gouden Planetree certificering.

Locaties

“Vijf woonzorgcentra van Zorggroep Almere hebben nu de eer gekregen om zich Planetree-gecertificeerd te mogen noemen”, aldus de zorggroep. “Deze erkenning laat zien dat de zorg door onze bewoners als goede zorg ervaren wordt en door de medewerkers met plezier gegeven wordt. De locaties die de gouden certificering hebben ontvangen zijn De Toonladder, Zephyr, Castrovalva, Vizier en Polderburen”.

Trots

Planetree Nederland heeft vele gesprekken gevoerd met medewerkers, bewoners en familie van bewoners. Deze gesprekken toonden aan dat bewoners en hun familieleden zeer tevreden zijn over de zorg die zij ontvangen. “Om in aanmerking te komen voor de Planetree-certificering hebben de woonzorgcentra aangetoond dat mensgerichte zorg in de genen zit. We zijn al jaren bezig om de bewoners zo prettig mogelijk te laten wonen en medewerkers met zoveel mogelijk plezier te laten werken bij ons. Planetree legt de lat hoog. Wij ook”, zegt Rob Kusters trots.

De locaties van Zorggroep Almere kregen de hoogst haalbare certificering: goud.

Comments are closed.