Er komt een echt familiecircus naar de stad: Circus Barani. Het circus is er voor groot en klein. Van 7 augustus tot en met 11 augustus 2019 staat het circus op het Rio de Janeiroplein 1 in Almere Buiten.

Show

De show duurt ongeveer een uur. Tijdens de show komt er van alles voorbij. “Wij brengen u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma”, zo laat het familiecircus Barani weten. “Een greep uit ons programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken”.

Waar en wanneer?

Rio de Janeiroplein 1 in Almere Buiten. Op woensdag 7 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 vanaf 17:00 uur. Op zaterdag 10 augustus vanaf 15:00 uur. En zondagmiddag 11 augustus vanaf 12:00 uur.

Comments are closed.