In maart werd er een workshop Glassieraden gegeven in Kunstzinnig Centrum Randstad in Almere. Tijdens de workshop kregen leden van de VVAO, een vereniging voor vrouwen met een hogere opleiding, de kans om hun eigen glassieraad te maken. Daarnaast werd er antwoord gegeven op de vraag wat deze landelijke vereniging doet.

Zomer

Tijdens de zomerperiode blikt 1Almere terug op ‘het beste van 1Almere Actueel’. Vanaf september zie je weer nieuwe reportages. Tot die tijd kun je via de 1Almere Zomerstream tal van reportages terug bekijken.

Vervolg

Op woensdag kun je kijken naar het vervolg van de reportage over de VVAO. Dan zie je een interview met Olga Haenen. Het interview zal rond 13.30 uur op onze website worden gepubliceerd.

Kijk nu alvast in ons nieuwsoverzicht naar de actuele nieuwsberichten op de website.

Comments are closed.