In de nacht van zondag op maandag heeft de politie twee mannen uit Almere aangehouden. Dat meldt de politie. De mannen worden verdacht van het plegen van een woninginbraak in Hoogkarspel.

Melding

“Rond 04.00 uur kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Laurier”, zo laat de politie weten. “Toen de agenten bij de woning aankwamen troffen zij niemand aan. Hierop hebben agenten de buurt afgezet en voorbijrijdende auto’s gecontroleerd. In één auto zaten twee mannen die aan het signalement voldeden. Het tweetal is aangehouden en ingesloten voor onderzoek”.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Laurier in de nacht van zondag op maandag.  Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Comments are closed.