Het Forever Young Festival komt eraan. Om het festival te promoten hebben veertien senioren een Flashmob gehouden in het centrum van de stad.

Ludieke manier

De Flashmob was een ludieke manier om aandacht te vragen voor het festival dat op 21 augustus wordt gehouden. “Eenzaamheid onder ouderen is een probleem, dus dan is het mooi om zo’n activiteit te organiseren”, vertelt Kenley van der Hart de regionale omroep.

De deelnemers dansten er volop op los. Op 21 augustus is er meer muziek en dans tijdens het festival op de Esplanade.

Festival

Forever Young Festival is een festival voor senioren. Dit jaar zijn onder andere Willeke Alberti, Henny Huisman en Marijke Helwegen aanwezig.

Omroep Max heeft aangekondigd een live-uitzending vanaf het festivalterrein te verzorgen. Vorig jaar werd de live-uitzending uitgezonden door Radio-dj Tineke de Nooij op NPO Radio 5. Omroep Max neemt zelf ook artiesten mee.

Comments are closed.