53

Deze week: De vrouw in beeld

Deze week een terugblik op een reportage over de vrouwen van de VVAO. Zij volgden in maart van dit jaar een workshop Glassieraden maken. Op maandag zie je hoe de workshop verloopt. Op woensdag kun je kijken naar een uitgebreid interview over de VVAO.

VVAO

De VVAO is een vereniging voor de hogeropgeleide vrouw in Nederland. De vereniging vormt een netwerk. Het netwerk zet zich in voor de positieverbetering van deze vrouwen en werkt aan hun empowerment. De vereniging biedt een plek voor de leden om elkaar te ontmoeten en samen te ondernemen.

Aanstaande maandag en woensdag rond 13.30 uur zie je meer in een videoreportage op 1almere.nl.

Zomer

Vanwege de zomerstop zendt 1Almere deze zomer ‘het beste van 1Almere Actueel’ uit. Je kunt kijken en luisteren naar reportages en interviews uit de afgelopen maanden en je ziet het nieuws van dit moment uit jouw buurt. Vanaf september zie en hoor je weer gloednieuwe afleveringen.

Dit vind je misschien ook interessant