FC Almere en ASC Waterwijk spelen in het seizoen 2019/2020 opnieuw tegen elkaar. Afgelopen seizoen speelden de Almeerse clubs tegen elkaar in de Zaterdag 2e klasse B, dit jaar is dat opnieuw het geval.

FC Almere

In het seizoen 2018/2019 speelde FC Almere in de Zaterdag 2e klasse B. Doordat de club derde werd in de competitie, streed de club door middel van de nacompetitie voor een plek in de eerste klasse. FC Almere verloor weliswaar in de nacompetitie van CSW, een voetbalclub uit de Utrechtse Wilnis. In het seizoen 2019/2020 speelt FC Almere dus opnieuw in de Zaterdag 2e klasse B.

ASC Waterwijk

ASC Waterwijk speelde vorig seizoen in dezelfde competitie als FC Almere. De club eindigde in de Zaterdag 2e klasse B op de zevende plek, 7 punten onder FC Almere. Dit seizoen spelen de Waterwijkers ook in de Zaterdag 2e klasse B, waardoor er weer twee Almeerse derby’s zullen plaatsvinden.

SC Buitenboys

De voetbalclub uit Almere Buiten speelde in het seizoen 2018/2019 in de Zaterdag 3e klasse C. Doordat de club op de vijfde plek eindigde, kon er niet worden meegedaan aan een eventuele nacompetitie. Ook dit seizoen speelt de club uit Almere Buiten weer in de Zaterdag 3e klasse C.

Sporting Almere

In de zondag 4e klasse F krijgt Sporting Almere te maken met een ander Almeers team. ASC Waterwijk heeft een zondagteam dat weer in dezelfde klasse speelt.

Comments are closed.