Almere City FC heeft ook haar tweede oefenwedstrijd gewonnen. Tegen stadsgenoot FC Almere werd het 0-10 voor de ploeg van trainer Robert Molenaar.

Wedstrijdoverzicht

De wedstrijd begon woensdagavond om 19.30 uur op Sportpark De Marken. Het duurde wel even voordat de openingsgoal werd gescoord in vergelijking met de wedstrijd in Waterwijk. Na een half uur scoorde Kenneth Aninkora de 0-1 voor City FC.

In de tweede helft kwamen er negen andere spelers het veld in. Nicky van Hilten kwam even later toch weer terug het veld in, Bram van Vlerken had last van zijn bovenbeen. Van Hilten scoorde daardoor nogmaals en heeft dan ook een hattrick op zijn naam staan.

Scoreverloop
’30. Kenneth Aninkora (0-1)
’42. Niek Vossebelt (0-2)
’48. Nicky van Hilten (0-3)
’60. Nicky van Hilten (0-4)
’67. James Efmorfidis (0-5)
’67. James Efmorfidis (0-6)
’71. Stijn Meijer (0-7)
’83. Ricoardo Kip (0-8)
’87. Ricardo Kip (0-9)
’90. Nicky van Hilten (0-10)

Voorbereiding

De wedstrijd tegen FC Almere is één van de wedstrijden in de voorbereiding van de Almeerders. Aankomende zondag speelt City FC opnieuw een wedstrijd, dan is FC Emmen de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in stadion De Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Comments are closed.