Ali B. is de volgende kandidaat in het Comedy Central-programma The Roast. De Almeerse rapper mag zich alvast gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Dat meldt Comedy Central in een persbericht.

Fan

Ali B. is blij dat hij kandidaat is in het programma. “Ik ben al jaren fan van The Roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja!’, aldus Ali B in een persbericht van Comedy Central. 

Ook Comedy Central is blij met de Almeerder als nieuwe kandidaat.
“Wij hadden ons geen betere kandidaat dan Ali B kunnen wensen voor dit jaar”, zegt Maurice Hols, Executive Vice President Viacom Benelux, waar Comedy Central een onderdeel van is. “Iedereen kent Ali, hij wordt gerespecteerd in zijn vak, maar is niet bij iedereen even geliefd en dat is het perfecte profiel voor een Comedy Central Roastee. Daarnaast omarmt hij zelfspot en heeft hij vorig jaar op de loper bij The Roast of Johnny de Mol nog geroepen dat je alles over hem mag zeggen mocht hij geroast worden. Hij mag zijn borst nat gaan maken.”  

The Roast

The Roast is inmiddels een jaarlijkse traditie. Het programma wordt goed bekeken. Comedy Central heeft de internationale roast-traditie vier jaar geleden naar Nederland gehaald.

Wie er plaatsneemt in het Roast-panel wordt na de zomer bekend gemaakt. Ali B wordt met zijn deelname toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Foto

Bron: Logo Comedy Central (bewerkt uit foto persbericht).

Comments are closed.