Almeerder vrijgesproken voor doodschieten Mansour

Deel dit artikel

De Almeerder die verdacht werd van het doodschieten van Sabri Mansour is donderdagochtend vrijgesproken door de rechter. Volgens de rechter was het wapen defect en was er dus sprake van een ongeluk. De Almeerder werd wel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 maanden. Dit omdat hij zowel een vuurwapen als munitie in bezit had.

Ongeluk

Het schietincident vond in februari 2018 plaats. Zowel de verdachte als Sabri Mansour bevonden zich tijdens het incident in een huis aan de Kapitein de Langestraat in de Verzetswijk. Hij en Mansour zouden met een wapen hebben gespeeld. Het wapen ging plotseling af.

Uit onderzoek van het NFI blijkt dat het wapen inderdaad kapot was. Het wapen kon sneller afgaan, omdat er een veer ontbrak.

One Reply to “Almeerder vrijgesproken voor doodschieten Mansour”

  1. Frank

    Ontzettend triest verhaal waarbij iemand per ongeluk dodelijk gewond raakt. Dat je überhaupt een wapen in huis hebt begrijp ik al niet ,dat je er mee speelt al helemaal niet maar daar heeft het slachtoffer niets aan. De veroordeelde moet levenslang leven met de gedachte dat hij iemand gedood heeft ,dat lijkt mij verschrikkelijk.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter