Op 5 februari 2019 vond de eerste traditionele Joodse bruiloft plaats in de geschiedenis van Almere. Het was tegelijk ook de eerste traditionele bruiloft in de geschiedenis van Flevoland. 1Almere was erbij en maakte een reportage over de bruiloft. We laten je in de 1Almere Zomerstream graag nog een keer genieten.

Bruiloft

“Dinsdag trouwde onze oudste dochter – Mussi – met Shneur Shusterman (uit Australië.)”, aldus Rabbijn Stiefel (Chabad Flevoland). “Tevens is Mussi ook het oudste kleinkind van de Opperrabbijn van Nederland – Opperrabbijn Jacobs”.

Zomer

Vanwege de zomerstop zendt 1Almere deze zomer ‘het beste van 1Almere Actueel’ uit. Je kunt kijken en luisteren naar reportages en interviews uit de afgelopen maanden en je ziet het nieuws van dit moment uit jouw buurt. Vanaf september hoor je weer nieuwe podcasts op 1almere.nl.

Comments are closed.