Het speelschema van Almere City FC is officieel bekend gemaakt. 1Almere meldde eerder al dat het conceptschema bekend was.

Keuken Kampioen Divisie

De eerste wedstrijd van het seizoen vindt plaats in Kerkrade. De Almeerders nemen het dan op tegen Roda JC. De wedstrijd vindt plaats op 9 augustus en de aftrap is om 20.00 uur.

Speelschema Almere City FC

Het speelschema voor de tweede seizoenshelft is ook al bekend. Toch komen daar af en toe veranderingen in. Dat komt door bijvoorbeeld wedstrijden die niet door kunnen gaan vanwege diverse redenen, die wedstrijden kunnen dan later in het seizoen worden gespeeld.

KNVB beker

Dit seizoen spelen de Almeerders ook weer mee in strijd om de KNVB beker. Vorig jaar scoorde Kozakken Boys in de laatste minuut tegen City FC waardoor de Almeerders vroegtijdig het toernooi moesten verlaten.

Op dit moment is het nog niet bekend wie de tegenstander van City FC is in de eerste ronde. De loting van die wedstrijd is op 31 augustus. De wedstrijden van de eerste ronde vinden plaats op 29, 30 en 31 oktober 2019.

Comments are closed.