Het Almeers-Amsterdams kunstenaarscollectief Kamp Seedorf komt op de 45ste tegel van de Walk of Fame in Almere. Dat is de uitkomst van de jaarlijkse tegelverkiezing.

Walk of Fame

De Walk of Fame is een route door het centrum van Almere die het verhaal vertelt van Almere door middel van bijvoorbeeld belangrijke personen of gebeurtenissen. Er waren dit jaar vier genomineerden: het
Upcyclecentrum in Almere Haven, 10 Strandfestival ZAND, 20 jaar Studentenvereniging Endzijn en de straatkunst van Kamp Seedorf.

Kamp Seedorf

Kamp Seedorf won met 1261 stemmen de tegelverkiezing. Het werk van Kamp Seedorf heeft in 2018 op meerdere plekken in Almere Centrum gehangen, waaronder een enorme afbeelding van Clarence Seedorf op de gevel van het stadhuis. De nieuwe tegel wordt 14 september onthuld.


Comments are closed.