Van de 16 huisjes die het resultaat zijn van de BouwEXPO Tiny Housing, is een speciaal boek gemaakt. ‘Klein Wonen/Small Homes’ gaat onder andere over het bestemmingsplan, welstand en de grondovereenkomsten van de huisjes.

Tiny Housing

De BouwEXPO Tiny Housing startte begin 2016 met de ideeënprijsvraag ‘Bevrijd Wonen, Jouw Ideale Tiny House in Almere!’.  Deelnemers werd gevraagd om een visie op hun ideale Tiny House met een maximaal bruto vloeroppervlak van 50 m² te delen. De winnaars realiseerden hun vrijstaande, geschakelde en gestapelde Tiny Houses op het terrein in Almere Poort.

Klein Wonen/Small Homes

Volgens schrijfster Jacqueline Tellinga wonen er steeds meer mensen alleenstaand. Het boek is dan ook bedoeld voor inspiratie voor klein wonen.

Het boek verschijnt aankomende september.

Comments are closed.