Vandaag blikken we terug op de reportage ‘Horror in het Bos’. In deze reportage ging onze verslaggever langs bij vrijwilligers van de stichting Almeerse Handen Ineen. De stichting wordt sinds kort ook wel Stichting Alle Handen Ineen genoemd. In de reportage is te zien hoe de vrijwilligers Halloween vierden.

De stichting

“Stichting Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor hun medemens die even wat meer steun of hulp nodig heeft in de brede zin van het woord”, zo schrijft de stichting op haar website. “Wij bieden een luisterend oor, een dagje vreugde door de mensen een zorgeloze dag aan te bieden. Gewoon wat aandacht voor hun situatie, zo nodig voorzien we mensen in hun eerste levensbehoefte met kleding, levensmiddelen en huisraad. De stichting werkt volledig met vrijwilligers. De stichting krijgt geen subsidie en draait geheel op donaties”.

Zomerstream

De reportage is vanaf nu iedere dag te bekijken via de 1Almere Zomerstream. In de Zomerstream vind je meer interessante reportages en terugblikken op de afgelopen maanden. Bekijk hieronder de Zomerstream tot nu toe.

Zomerstop

In de maanden juni, juli en augustus houdt 1Almere een zomerstop. In die maanden kun je kijken naar de 1Almere Zomerstream. Vanaf september zie en hoor je weer nieuwe afleveringen bij 1Almere Actueel, 1Almere 1Minuut en de 1Almere Podcast.

Comments are closed.