Almeerder aangehouden bij steekpartij; slachtoffer overleden

Deel dit artikel

De 49-jarige Glen S. uit Almere is vrijdagmiddag aangehouden. Hij wordt verdacht van het neersteken van een 29-jarige Amsterdammer. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

Steekincident

Het steekincident vond vrijdagmiddag rond 16.30 uur plaats in de Warmoesstraat in Amsterdam. De verdachte werd direct ter plaatse aangehouden door de politie. Op dit moment zit Glen S. vast en in beperkingen. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben. S. zou al een strafblad hebben voor onder andere geweld.

Overleden

Het slachtoffer zou een Antilliaanse Nederlander zijn die werd geroepen door de verdachte. Het slachtoffer liep richting S. waarnaar het slachtoffer direct werd gestoken met een mes.

Na een korte worsteling tussen de twee zakte het slachtoffer in elkaar.

One Reply to “Almeerder aangehouden bij steekpartij; slachtoffer overleden”

  1. Georgina

    Niet normaal meer gewoon om wat! Wat n beest kenden elkaar helemaal niet! Vind dit echt niet kunnen Holleeder levenslang waarom? Deze man is pas een echt gevaar voor de samenleving, mijn respect en medeleven gaat uit naar de nabestaanden ik wens ze heel veel kracht en sterkte toe in deze zeer moeilijke en onrechtvaardige strijd.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter