Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een greep uit de vacatures in de VMCA Vacaturebank.

Beweegvrijwilliger

Zorggroep Almere is voor de locatie Polderburen op zoek naar een beweegvrijwilliger. “Het betreft de donderdagochtend van 10:30-12:00 (met uitbreiding in de toekomst van 9:30_12:00 in de beweegruimte). Die wordt binnenkort geopend”, zo schrijft de Zorggroep in de vacature. “We doen samen met de bewoners sport en spel, zitgymnastiek, bewegen op muziek, boksen….”. Lijkt dit je wat? Reageer dan snel >

Nieuw Alzheimer trefpunt

“1 op de 5 mensen krijgt dementie. Ook al is Almere een jonge gemeente, ook hier wonen mensen met dementie. De meesten wonen nog thuis en worden ondersteund door een mantelzorger. 1 op de 8 mantelzorgers voelt zich zwaar belast of overbelast. Mantelzorgers zijn 2 keer zo eenzaam als de gemiddelde Nederlander. Daarom is er het Alzheimer Trefpunt”.

In Almere wordt er binnenkort een nieuw Alzheimer Trefpunt geopend. Voor het trefpunt is Stichting Alzheimer Nederland op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

HBO Stagiair(e)

Er wordt een stagiaire gezocht voor het team Jonge Mantelzorgers. Deze vacature is van de VMCA zelf en speciaal voor 3e jaars studenten Social Work (SPH, Pedagogiek, MWD). De VMCA biedt een leerzame stageplaats waarbij je in Almere de kans krijgt om met kinderen en jongeren te werken die in een lastige situatie opgroeien.

Administratie

Stichting Kanjer Wens is op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Stichting Kanjer Wens heeft op dit moment ruim 128 vrijwilligers. De stichting vervult wensen van ernstig zieke kinderen in de leeftijd van 3 t/m 17 jaar.

1Almere

Tot zover de vacatures voor deze week. Maar… wij hebben er zelf ook één. Lijkt het je interessant om bij een mediabedrijf te werken die inmiddels al 25.000 lezers trekt per maand? Bekijk dan hieronder onze eigen vacature.

https://www.1almere.nl/snel-bijverdienen-1almere-zoekt-creatieve-vertegenwoordigers-m-v-x-bijbaan/

Comments are closed.