82,3% van de Almeerse middelbare scholieren die examen deden dit jaar, is na het tweede tijdvak geslaagd. Dat blijkt uit de definitieve slagingspercentages van de middelbare scholen. Het gaat om scholieren van Het Baken Stad, Park, Trinitas, Poort en Aeres VMBO. Het slagingspercentage ligt hiermee ongeveer 5% lager dan de definitieve examenuitslag van vorig jaar.

Slagingspercentages

Het percentage van 80% ligt ruim onder het slagingspercentage van de rest van Flevoland. Zo’n 90% van de Flevolandse middelbare scholieren is na het tweede tijdvak geslaagd voor het eindexamen.

slagen

Trinitas

Op het Trinitas Gymnasium slaagden vier leerlingen cum laude. Zij haalden dus bij alle vakken een zeven of hoger.

Almeerse Scholen Groep

De scholen die zijn aangesloten bij de Almeerse Scholen Groep (ASG) hebben nog geen cijfers doorgegeven. Het gemiddelde slagingspercentage is dus berekend zonder De Meergronden, Montessori Lyceum Flevoland, Oostvaarders College, Helen Parkhurst, Echnaton, Buitenhout College en Arte College.

Lees ook:

Comments are closed.