Dit is een terugblik op een reportage van 17 december 2018.

In Almere wordt er vaak gesproken over duurzaamheid. Dit D-woord wordt vaak in de mond genomen. Maar is de stad wel zo duurzaam als we denken?

Eén ding is zeker: de modeshow van Points Made is duurzaam. En vooral heel divers. Een echte modeshow over diversiteit. Op zaterdag 15 december 2018 vond de Points Made Modeshow plaats. Het thema was: “Duurzaamheid op de rode loper”.

Aanstaande woensdag kun je kijken naar deel twee van deze reportage.

Zomerstream

De reportage over de Points Made Modeshow is vanaf nu te bekijken in de 1Almere Zomerstream. Vanwege de zomerstop zendt 1Almere deze zomer ‘het beste van 1Almere Actueel’ uit. Je kunt kijken en luisteren naar reportages en interviews uit de afgelopen maanden en je ziet het nieuws van dit moment uit jouw buurt. Vanaf september hoor je weer nieuwe podcasts op 1almere.nl. Ook zie je dan weer nieuwe reportages van 1Almere Actueel.
Bekijk hier meer reportages in de 1Almere Zomerstream.

Comments are closed.