Het feest kan niet op bij Zorggroep Almere. Coördinerend doktersassistent Aga van Sunder wint de verkiezing beste praktijkopleider 2019 van Flevoland. En het leerteam wijkverpleging Almere Haven en Stad Midden wint de verkiezing van het beste leerbedrijf 2019 van Flevoland. Dat meldt Zorggroep Almere op haar website.

1600 voordrachten

“Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) houden elk jaar een verkiezing van de beste praktijkopleider en het beste leerbedrijf van Nederland. Uit ruim 1.600 voordrachten worden eerst per provincie de winnaars gekozen. Onze collega’s vielen in de prijzen. Wat zijn we trots”, aldus de medewerkers van Zorggroep Almere.

SBB en leerteam

“Zorggroep Almere is een SBB leerbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan een aantal criteria die aantonen dat wij goede stagebegeleiding geven”, aldus de zorggroep. “Al heel wat jaren leidt Aga van Sunder mbo-studenten op tot volwaardige doktersassistenten. Ook het leerteam van de wijkverpleging van Zorggroep Almere viel in de prijzen. Dit is het enige leerteam in Flevoland dat cliënten verpleegt en verzorgt met uitsluitend mbo-studenten”.

Comments are closed.