“Het is feest in Polderburen, De Toonladder, Castrovalva, Zephyr en Vizier”, schrijft Zorggroep Almere. Deze maand hebben de vijf woonzorgcentra te horen gekregen dat zij door Planetree Nederland worden voorgedragen voor het gouden certificaat voor mensgerichte zorg. “Dit is echt een topprestatie en een enorm groot compliment voor al die medewerkers en vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om de bewoners van de beste en meest mensgerichte zorg te voorzien”, aldus de zorgorganisatie.

Amerika

“Planetree Nederland gaat ons bij Planetree Amerika voordragen voor de Gouden Mensgerichte Zorg Certificering. In juli krijgen wij te horen of Planetree Amerika onze warme, mensgerichte zorg ook zo hoog waardeert. We staan er vol vertrouwen in”, aldus Zorggroep Almere.

Meer zorgcentra

De locaties De Overloop, De Kiekendief en Archipel volgen iets later, maar gaan ook zeker op voor de Planetree Certificering voor mensgerichte zorg.

Comments are closed.