Vandaag een terugblik op de reportage over Stichting Muziektalent Almere. Je ziet de zussen Rebecca en Rivkah Blom tijdens een muziekles in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Rebecca en Rivkah krijgen zangles van Els Verheul bij Stichting Muziektalent Almere. De twee zussen zingen klassiek. Een muziekgenre waar weinig Almeerse jongeren in geïnteresseerd zijn. Waarom vinden Rivkah en Rebecca klassieke muziek wel interessant? En treden zij ook op tijdens een uitvoering? Je ziet het in de reportage.

Terugblikken

Vanwege de zomerstop zendt 1Almere deze zomer ‘het beste van 1Almere Actueel’ uit. Je kunt kijken en luisteren naar reportages en interviews uit de afgelopen maanden en je ziet het nieuws van dit moment uit jouw buurt. Vanaf september zie en hoor je weer gloednieuwe afleveringen.

Meer terugblikken vind je via de pagina van de Zomerstream.

Comments are closed.