Op zondag stonden docenten Ed de Vries en Dick van der Helm van MBO College Poort voor een grote uitdaging. Samen met hun goede vriend Kees Bregman stonden zij aan de start van de Uganda Challenge 2019. Deze hele week fietsen zij 600 km door Uganda om geld in te zamelen voor Amref Flying Doctors.

Zware omstandigheden

“Ed, Dick en Kees trainden al maanden voor de Uganda Challenge”, zo laat de school weten. De docenten Vrije Tijd & Ondernemen zijn voor zes dagen in Oeganda om in zware omstandigheden 600 km te fietsen voor het goede doel. “De kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika in combinatie met avontuur en uitdaging heeft mij doen besluiten de Uganda Challenge 2019 aan te gaan.”, aldus Ed de Vries.

Bedrag

Inmiddels hebben zij meer dan 16.700 euro opgehaald voor Amref Flying Doctors. “We zijn hartstikke blij met dit bedrag”. We zijn ambassadeurs, donateurs en sponsoren ontzettend dankbaar voor hun bijdrage. En het is nog steeds mogelijk om een donatie te doen via AfricaClassic.nl.

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors zet zich in voor een betere gezondheid voor kwetsbare mensen in Afrika. Wie gezond is, kan beter ontsnappen aan de armoede en in zich in levensonderhoud voorzien. Amref Flying Doctors gaat hierbij uit van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking.

Comments are closed.