Op 1 juli 2019 bestaat Stichting Stad & Natuur Almere 10 jaar. Dit jubileum is een reden voor een groot feest op 30 juni van 12-16 uur in de schapenweide op Stadslandgoed de Kemphaan. “Deze middag word je meegenomen in een wereld waar de afgelopen tien jaar natuureducatie en activiteiten centraal staan”, aldus Stad en Natuur Almere. “Heb jij bijvoorbeeld brandnetelsoep gemaakt in het Vroege Vogelbos of heb je bijenkaarsjes gerold op de Kemphaan? Het kan nu allemaal op één dag, leuk voor jong en oud”.

Stokbrood en kampvuur

“Een aantal workshops en activiteiten mogen tijdens het jubileumfeest niet ontbreken! Kom bijvoorbeeld een stokbroodje bakken boven een kampvuur of bekijk hoe schapen geschoren worden” zo vertelt Joyce Grobben, organisator van het jubileumfeest van Stad & Natuur. “Ook Polderbushcraft is van de partij. De heren uit Almere zijn opgegroeid in Almere en kennen alle ins en outs over het overleven in de natuur en leren jou hoe je een lepel kan maken”.

“Ook aan de dieren wordt gedacht. Je kan een vogelhuisje timmeren zodat je volgend jaar een mooi plekje hebt voor de vogels om in te nestelen”.

Meer over het evenement is te lezen op de website van Stad en Natuur Almere.

Comments are closed.