Blauwe zone Filmwijk uitgebreid

Vanaf 1 juli wordt de blauwe zone in de Filmwijk uitgebreid. De gemeente doet dit naar aanleiding van klachten door buurtbewoners. De bewoners ervaren veel parkeeroverlast in de wijk.

Een jaar terug

Precies een jaar geleden werd de blauwe zone ook al uitgebreid. Toen ging het om de blauwe zone aan de Cinemadreef. De bewoners dienden een petitie in bij de gemeente met het verzoek om de blauwe zone uit te breiden.

Enquête

Dit keer wordt de zone uitgebreid na een rondvraag in de wijk door middel van een enquête. De uitbreiding is in de straten: Oliver Hardystraat, Comedy Caperstraat, Hollywoodlaan, Lou Costellostraat en de Bud Abbotstraat.

2 Reacties op “Blauwe zone Filmwijk uitgebreid”

  1. Sandra

    Eindelijk uitbreiding van deze straten.Parkeren voor de bewoners is onmogelijk omdat de ambtenaren van het gemeentehuis er met velen hun auto’s parkeren.Je ziet ze al vroeg parkeren en gaan lopen of een fiets uit de kofferbak halen.Daarom duurt het ook zo lang de uitbreiding.Ook personeel van het ziekenhuis doet dit.Tevens parkeren er in sommige wijken grote aantallen leerkrachten want komen allemaal met de auto.

  2. hjbakker

    de parkeerplaats bij mijn achterdeur is geblauwd, maar ik woon op de george formbystraat! En ik ben nergens over ingelicht. En ik zoek me nu rot hoe ik een ontheffing kan krijgen,
    bedankt gemeente! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *