In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ lees je nieuws dat meer aandacht verdient. Vandaag gaat het over het Floriade Festival. Het festival vond afgelopen weekend plaats. Tientallen Almeerders genieten nog na, zo ook Greta Verduin.

Groene loper

Wie zich dit weekend als stadshartbezoeker afvroeg wat die groene loper daar deed, is hier het antwoord: Een duurzame modeshow tijdens het Floriade festival. “Ze hadden de groene loper uitgelegd”, vertelt Verduin. “Van alles te beleven door het hele Stadshart, ook voor de kids, in het teken van ‘Groen’, de uitslag van een fotowedstrijd, kersenpitspugen, kook-workshops, een upcycle-straat, Streekmarkt met lokale producten en niet te vergeten: de PointsMade Modeshow. In de avond meedoen aan een running-diner op het Belfort”.

Sfeerimpressie

Greta Verduin plaatste een verslag inclusief foto’s van haar bezoek aan het Floriade Festival op internet. Het hele verslag vind je hier.

Sociale Media

Greta was niet de enige die het internet vulde met foto’s. Ook andere bezoekers publiceerde van alles over het Floriade Festival.

Floriade Fotowedstrijd

Overigens won Maddy van der Pas-Van Lith de Floriade Fotowedstrijd. Zij won met de foto ‘Wat is er in de aanbieding vandaag’.

Foto

Floriade Festival 2019 (Foto: Greta Verduin)

Comments are closed.