In de zomerperiode blikt 1Almere terug op nieuws en reportages uit de afgelopen maanden. Vandaag aandacht voor deel 1 van de reportage over ‘Een Tas van Els’.

Filmwijk

Els woont in de Almeerse Filmwijk en maakt voor haar hobby leren tassen. We kwamen haar tegen bij Het Groentesoep Festival. Vandaag zie je hoe zij de tassen maakt en met welke tas ze ooit een prijs won. Aanstaande woensdag zie je het vervolg van deze reportage. Dan vertelt Els onder andere over het materiaal waarvan de tassen zijn gemaakt en hoe zij het wonen vindt in Almere. Ook gaat het nog even kort over duurzaamheid.

Zomer

Bekijk meer ‘zomerterugblikken’ via de 1Almere Zomerstream.

Vanwege de zomerstop zendt 1Almere deze zomer ‘het beste van 1Almere Actueel’ uit. Je kunt kijken en luisteren naar reportages en interviews uit de afgelopen maanden en je ziet het nieuws van dit moment uit jouw buurt. Vanaf september zie en hoor je weer gloednieuwe afleveringen.

Comments are closed.