Reizigers van Keolis kunnen vanaf nu betalen met Apple Pay. Het betalingssysteem van de lijnbussen biedt reizigers om een kaartje te betalen via een Apple-apparaat.

Apple Pay

Keolis Nederland heeft Apple Pay vooraf al opgenomen in het betaalsysteem in alle bussen zodat er nu geen wijzigingen doorgevoerd hoeven te worden. Klanten van ING Bank kunnen vanaf deze week al betalen met Apple Pay.

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontworpen door Apple. Met Apple Pay kunnen gebruikers betalen met hun Apple-apparaat, dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

Testen

Begin mei heeft Keolis de digitale betaling met Apple Pay getest. Volgens de vervoersmaatschappij was het toen gemakkelijk in gebruik en was het wachten totdat banken, in dit geval de ING Bank, het betalingssysteem introduceerden.

Comments are closed.