Winkelketen Only for Men opent binnenkort een nieuwe vestiging in Almere. De winkelketen heeft gekozen voor het centrum van Almere als nieuwe handelsplek voor mannenkleding. De winkel komt aan de Citadel 14.

Nieuw concept

“Het filiaal in Almere zal onze eerste winkel zijn met een nieuw winkelconcept”, zo schrijft het bedrijf. “Zo vind je een barbier, een extra groot horecagedeelte en een directe vermaakservice. Ook aan de kassa is gedacht: klanten willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken, zodat jij snel geholpen wordt en niet in de rij hoeft te staan om af te rekenen. Als kers op de taart zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden”.

Mannenkleding

De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 1.000 vierkante meter. Naar verwachting opent de winkel zijn deuren in september. Only for Men telt straks 16 vestigingen in Nederland.

Foto

Nieuwe winkelketen van Only for Men. Bron: Blog Only for Men.

**Rectificatie: Eerder werd in dit artikel aangegeven dat een andere vestiging van de winkel vrouwenkleding zou verkopen. Dit klopt niet. Wij hebben het artikel dan ook aangepast en de foutieve berichtgeving verwijderd. Onze excuses voor de verwarring.

Comments are closed.