Komende week blikken we terug op diverse reportages uit de afgelopen maanden. Je ziet onder andere een reportage over de ‘Tassen van Els’ en het nieuwe stadspark naast de bibliotheek.

Nieuw stadspark?

Ja, het plan is om een nieuw stadspark aan te leggen op de Stadhuispromenade tussen de bibliotheek en het stadhuis in. Maar niet iedereen is daar tevreden mee. Nu wordt er namelijk iedere woensdag en zaterdag markt gehouden op het plein. Als de plannen voor het stadspark doorgaan, dan moet een deel van de markt verhuizen.

Komende week praten we je bij over de laatste ontwikkelingen rond dit nieuws.

Zomerstream

Zowel de reportage over het nieuwe stadspark als de video over de ‘Tassen van Els’ zie je komende week in de 1Almere Zomerstream. Op maandag zie je het eerste deel over Els’ haar tassen. Op woensdag zie je de reportage over het stadspark. Op vrijdag sluiten we af met het tweede deel over de ‘Tassen van Els’.

Comments are closed.