Rijkswaterstaat organiseert op dinsdag 18 juni 2019 in Lelystad en op donderdag 20 juni 2019 in Almere inloopbijeenkomsten over de verbreding van de snelweg A6 tussen Almere Oostvaarders en Lelystad.

Project

Tijdens de inloopavonden vertelt Rijkswaterstaat hoe de nieuwe snelweg A6 Lelystad eruit komt te zien en wat de verbreding voor omwonenden, bedrijven en weggebruikers betekent. Ook leggen wij uit hoe het proces verder verloopt en wat de planning van het project is. Ook provincie Flevoland, gemeente Lelystad en gemeente Almere zijn aanwezig met informatie over hun projecten rondom de A6. U bent van harte welkom bij deze inloopbijeenkomsten.

Almere

De inloopbijeenkomst wordt zowel in Lelystad als Almere gehouden. Op donderdag 20 juni 2019 vindt de bijeenkomst plaats in Almere in het TMG Congres en Partycentrum De Evenaar BV, zaal 3, Sumatraweg 22.

Verbreding A6

Rijkswaterstaat verbreedt de A6 tussen Almere Oostvaarders en Lelystad van 2×2 naar 2×3 rijstroken. De afgelopen jaren is het verkeer op deze weg flink toegenomen. De verbreding zorgt voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Bovendien zijn Flevoland, Noord-Nederland, de Randstad en Lelystad Airport in de toekomst beter bereikbaar. We streven ernaar om bij de verbreding van de A6 het open polderlandschap te behouden.

Bron

Rijkswaterstaat.

Foto

Bron: Nulzesendertig.

Comments are closed.