Anwar Bensabouh heeft afgelopen week een nieuw contract getekend bij Almere City FC. De 20-jarige middenvelder heeft een contract getekend tot medio 2022. 

Jeugdteams

Bensabouh speelde in de jeugd bij AFC uit Amsterdam. Na een paar jaar maakte hij de overstap naar Almere City O19 om zich in 2018 bij Jong Almere City aan te sluiten. Het afgelopen seizoen speelde Bensabouh in de A-selectie van City FC.

Basisspeler

Inmiddels heeft Bensabouh achttien wedstrijden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. In deze wedstrijden scoorde hij tweemaal.

Ook technisch directeur Robert Maaskant is te spreken over de middenvelder. “Anwar is een jongen die vanuit onze jeugdopleiding is doorgestroomd naar het eerste elftal. Hij heeft zich gedurende het afgelopen seizoen fantastisch ontwikkeld en is uitgegroeid tot een basisspeler”, aldus Maaskant via de website van City FC.

Comments are closed.