E-bikespecialist Stella opende op donderdag 30 april een nieuw E-bike Testcenter in Almere. Sinds de opening is er twee keer op rij feest gevierd. Het Nunspeetse fietsenmerk gaf namelijk twee keer op rij een gratis e-bike weg.

‘We hebben een winnaar’

Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere werd op 30 april officieel geopend. De officiële opening werd feestelijk afgesloten met het verloten van een gratis Stella e-bike. In Almere was mevrouw F. Dikken de gelukkige winnares.

Succes

De winkels van Stella hebben succes. In Nederland fietsen sinds 10 juni ten minste 50.000 mensen op Stella Livorno e-bikes. Het was die dag daarom opnieuw feest bij Stella’s Fietsenwinkel in Almere.

“Nadat drie jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart, is afgelopen maandag een mijlpaal bereikt. De 50.000ste Livorno e-bike werd verkocht in Almere. Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden. Daarom gaven we aan de 50.000ste koper de Stella Livorno e-bike cadeau”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Doemere

Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere is te vinden bij winkelcentrum Doemere aan de Miamistraat 24. Bezoekers kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen. Klanten kunnen hier ook terecht voor de e-bike service.

Foto

Feest bij Stella’s E-bikecenter in Doemere. Bron: Foto aangeleverd door Stella Fietsen.

**Advertorial**

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Comments are closed.