Woensdagavond hebben ongeveer 240 mensen meegelopen in de stille tocht voor Patrick Erkamps. Erkamps kwam op zondag 26 mei om het leven na een zware mishandeling met een honkbalknuppel aan de Markerkant 11. Vrienden van hem organiseerden de tocht.

Waterwijk

De tocht begon om 19.00 uur bij Sporthal Waterwijk. De deelnemers aan de stille tocht liepen gezamenlijk naar de plek waar de mishandeling heeft plaatsgevonden.

Verdachte

Een 37-jarige Almeerder die verdacht wordt van de dodelijke mishandeling op de Markerkant blijft langer vastzitten. Dat maakte de politie onlangs bekend. De verdachte zit nu de maximale termijn uit die mogelijk is bij een voorarrest. Daarna is het alleen mogelijk om verlenging aan te vragen via de rechtbank.

Foto

Op Twitter zijn foto’s te bekijken van de stille tocht.

Comments are closed.