Voor alle bouwliefhebbers is er goed nieuws: de dynamische grondverzetbeurs TKD mag ook in 2020 gebruikmaken van een terrein in de wijk Nobelhorst. Dat laat de organisatie weten.

Nobelhorst

“De TKD wordt volgend jaar opnieuw gehouden op de Nobelhorst in Almere. Lange tijd was onduidelijk of de TKD in 2020 opnieuw op deze plek in Almere zou kunnen worden gehouden. Het terrein is namelijk een toekomstige woningbouwlocatie”, zo schrijft de organisatie online.

Verheugd

De organisatie van het evenement heeft verheugd gereageerd op het nieuws. “Het terrein is goed bereikbaar en er is voldoende parkeerplek voor de duizenden bezoekers”. Het evenement vindt plaats van 11 tot en met 13 juni 2020 in Almere.

Nieuwe beursmanager

Het beursmanagement wordt komende editie verzorgd door Music Events uit Delft. Frits Kuijper neemt de leiding op zich.

Comments are closed.