Op zaterdag 15 juni 2019 speelt het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) in het Concertgebouw in Amsterdam. De opbrengst is voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Jubileumconcert

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) viert haar 50-jarig bestaan met het jubileumconcert Music4AIR. “Onder leiding van dirigent Hans Welle zal het AJSO (Almeers Jeugd Symfonie Orkest) bekende klassieke stukken ten gehore brengen van Prokofjev en Arturo Marquez. Nicolas van Poucke soleert in Gershwins Rhapsody in Blue en Tanja Jess presenteert”, zo schrijft het concertgebouw.

Kaarten

Er zijn nog kaarten te koop voor het concert. De tickets zijn te koop via de website van het concertgebouw.

AJSO

“Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat uit ruim tachtig leden. Het AJSO behoort tot een van de toonaangevende jeugdorkesten van ons land. Het repertoire varieert van klassieke werken tot moderne filmmuziek”.

Comments are closed.