Vrienden van de 38-jarige Almeerder Patrick Erkamps organiseren aanstaande woensdag een stille tocht. Erkamps kwam op zondag 26 mei om het leven na een zware mishandeling met een honkbalknuppel aan de Markerkant 11.

Sporthal Waterwijk

De stille tocht vindt plaats op woensdag 12 juni om 19.00 uur in Sporthal Waterwijk. De gemeente Almere heeft een vergunning afgegeven voor de stille tocht. De deelnemers aan de stille tocht, zullen richting de plek lopen waar de mishandeling heeft plaatsgevonden.

Verdachte

De 37-jarige verdachte die verdacht wordt van de dodelijke mishandeling op de Markerkant blijft langer vastzitten. Dat maakte de politie onlangs bekend. De verdachte zit nu de maximale termijn uit die mogelijk is bij een voorarrest. Daarna is het alleen mogelijk om verlenging aan te vragen via de rechtbank.

Comments are closed.