Almere krijgt er een nieuwe krant bij: een maandelijks huis-aan-huisblad van Ons Almere. “Eind augustus zal de eerste uitgave van de gratis huis-aan-huis maandkrant bij de bewoners in de brievenbus vallen”, aldus Richard Verduyn Lunel van Ons Almere.

Vooruitblik

“Ons Almere gaat in de maandkrant telkens de komende maand vooruit blikken. Hierbij zullen zij gebruik maken van de positie die zij inmiddels online binnen Almere verworven hebben”, zegt Verduyn Lunel. “Door deze positie staan zij middenin de Almeerse samenleving en kunnen daardoor juist de interessante onderwerpen brengen die de bewoners van Almere interesseren”.

Iedereen schrijft mee

Vanaf het begin is het motto van Ons Almere dat het nieuws “samen” gebracht moet worden. Zij maken dan ook regelmatig gebruik van informatie van de bewoners. Ook in de krant willen zij dit concept voortzetten. Dat betekent dat instanties, ondernemers, verenigingen, sportclubs, en allerlei andere bronnen worden gevraagd om te vertellen wat er de komende maand zal gaan gebeuren. “Waarom zou je het nieuws pas lezen als het al gebeurd is?”.

Oplage

Het nieuwe blad krijgt een oplage van 80.000 exemplaren. De krant krijgt het uiterlijk van een magazine, maar zal gedrukt worden op kwalitatief gerecycled krantenpapier. 

1Almere

Ons Almere en 1Almere werken al langere tijd samen. Via OnsAlmere.nl kan er namelijk doorgeklikt worden naar uitzendingen van 1Almere. Daarnaast is Ons Almere één van de partners/sponsoren van 1Almere.

Comments are closed.