60

Stem mee: ‘Laadpalen mogen zomaar voor een deur geplaatst worden’

Het aantal laadpalen voor elektrische auto’s groeit. In Almere worden er steeds weer nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst. Niet iedereen is even blij met de plek waar de palen worden geplaatst.

Wat vind jij?

Stem op de poll en laat je reactie achter onderaan deze pagina.

[democracy id=”5″]

Voor de deur

Een laadpaal voor de deur van je huis: als je een elektrische auto hebt is dat handig. Sommige laadpalen worden ook geplaatst voor de deur van bewoners zonder elektrische auto. Zij kunnen de parkeerplaats voor hun eigen deur niet meer gebruiken. Het overkwam iemand in Tussen de Vaarten.

En dan zijn er nog bewoners die wel een laadpaal voor hun deur willen, maar die niet krijgen. Luuk Wegman, bewoner aan Het Buitenhof in Almere Haven, had een paal aangevraagd. Helaas krijgt hij geen paal voor de deur van zijn woning. Hij moet het met de laadpaal van de buren verderop doen. De buren kregen namelijk wel een paal voor hun deur.

Dit vind je misschien ook interessant