Sinds 3 juni 2019 is het officieel: 1Almere is geen stichting meer. Maar 1Almere gaat door! Weliswaar als commerciële organisatie, maar zonder een zee aan advertenties.

Nieuw

1Almere is sinds 1 juni 2019 stichting af. Sinds 3 juni 2019 is 1Almere een commerciële organisatie. Samen met de adviseurs van de Kamer van Koophandel heeft het bestuur van 1Almere gekeken naar de beste en juiste oplossing voor 1Almere als organisatie. Daarbij is rekening gehouden met wat wettelijk wel en niet mogelijk is. De stichting is volledig ontbonden, de rekeningen zijn op 0 gezet en we maken een nieuwe start! En bij de nieuwe start hoort ook een nieuwe website. Vanaf september lees je er meer over op 1almere.nl.

Zomer

Deze zomer zal de website verder uitgebreid worden.

Vanaf september zie je ook weer nieuwe afleveringen van 1Almere 1Minuut en 1Almere Actueel. Ook zijn er dan weer nieuwe podcasts.

Natuurlijk houden we je deze zomer, via de website en sociale media, op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de stad.

Comments are closed.