De twee verdachten die zijn opgepakt voor de moord op Esther Paul worden niet vervolgd. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag bevestigd na berichtgeving van de Telegraaf en Het Parool. Volgens het OM is er onvoldoende bewijs.

Moord

Het lichaam van Paul werd in april 2017 gevonden door fietsende toeristen in het Veluwemeer. Ze is met veel geweld om het leven gebracht. Dat is vermoedelijk gebeurd doordat ze twee leden van motorclub No Surrender had getipt. Haar ex zou 600.000 euro verstopt hebben bij de moeder van een bekende wietcrimineel.

Betrokkenheid

De twee verdachten zouden betrokken zijn geweest bij de moord. Zij zouden Esther Paul hebben overgedragen aan haar latere moordenaars.

Nabestaanden van Paul reageren in De Telegraaf teleurgesteld op het nieuws en vrezen voor een cold case-zaak.

Comments are closed.