De 37-jarige verdachte die verdacht wordt van de dodelijke mishandeling op de Markerkant in Almere, blijft langer vastzitten. Dat meldt de politie. Op dinsdag heeft de politie de verdachte aangehouden die vermoedelijk is betrokken bij de dood van de 38-jarige Patrick Erkamps.

Maximale termijn

De verdachte zit nu de maximale termijn uit die mogelijk is bij een voorarrest. Daarna is het alleen mogelijk om verlenging aan te vragen via de rechtbank.

Mishandeling

Op zondag 26 mei 2019 heeft rond 10.30 uur een zware mishandeling plaatsgevonden met een honkbalknuppel aan de Markerkant 11 in Almere. De verdachte vluchtte daarna. Het slachtoffer wed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed. De identiteit van de man was bekend. Het gaat om een 37-jarige man die in Almere verbleef.

Comments are closed.