Damon Mirani heeft een 2-jarig contract getekend bij Almere City FC. De verdediger zijn contract liep tot deze zomer en is verlengd tot de zomer van 2021.

Jeugd

De 23-jarige verdediger begon zijn voetbalcarrière bij VV Monnickendam en hij speelde in de jeugd bij FC Volendam om vervolgens over te stappen naar de jeugdopleiding van Ajax. In 2016 stapte Mirani over naar City FC, en groeide snel tot vaste waarde in het team. In totaal heeft hij voor de Almeerders 110 wedstrijden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie.

Ambities

Technisch directeur Robert Maaskant is erg blij dat Mirani zijn contract heeft verlengd. “Damon is de man die het hele vijfjarentraject van deze club gaat meemaken. Hij is precies de speler die past bij onze ambities”, aldus de technisch directeur.

Comments are closed.