Stelling: Het Eurovisie Songfestival naar Almere?

Deel dit artikel

Foto: Winnaar van het Eurovisie Songfestival; de Nederlandse zanger Duncan Laurence. Bron: Eurovision – Persfoto (EBU/UER) (The Netherlands 2019) — Photo by: Paul Bellaart.

Anderhalve week geleden won Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Dat betekent dat Nederland volgend jaar het Europese liedjesfestijn mag organiseren. Maar in welke stad? Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en zelfs Zwolle zouden het evenement graag naar hun stad willen halen. Hoe zit het met Almere? Wat vind jij?

Stem mee

Stem mee op de stelling van de week:

Het Eurovisie Songfestival 2020 moet in Almere plaatsvinden

Kans voor de Floriade

D66 Almere oppert het idee om Almere en de Floriade in de schijnwerpers te zetten tijdens het 65ste Eurovisie Songfestival. D66 Almere heeft vragen gesteld aan het college. D66 vraagt zich onder andere af of het college kansen ziet om te profiteren van de internationale exposure van het Eurovisie Songfestival. De partij wil weten of het mogelijk is om samen met de Metropoolregio Amsterdam (MRA) het songfestival te organiseren.

2 Reacties op “Stelling: Het Eurovisie Songfestival naar Almere?”

  1. Bezorgde bewoner van Almere

    En wie gaat dat betalen dan? De Floriade loopt qua kosten al gierend uit de klauwen. Heeft D66 tot doel om van Almere een gemeente te maken die onder curatele moet komen te staan? In dat geval zeg ik: doen!

  2. J M van Delden

    Niet doen.. De gemeenschapsgelden kunnen beter worden besteed bijv. aan gezondheids- en ouderen zorg.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter